Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Női borok

Minőségi hercegkúti borok

Fedezd fel Tokaj-Hegyalja titkos kincseit

Kóstold meg a kevesek által ismert, de a borvilág igazi kincseinek számító hercegkúti borokat! Egyedi ízvilágukkal, minőségi alapanyagaikkal és a borkultúra hagyományainak bemutatásával garantáltan lenyűgöznek.

Kóstold meg a hercegkúti borokat

Ne hagyd ki az esélyt, hogy részese legyél ennek az autentikus élménynek!

Termelői összefogás

41 taggal, 32 termelővel, és 4 borászattal biztosítjuk a több évtizedes szakmai tapasztalatot

Nőies, könnyű, és friss borok

Könnyü, friss, és elsősorban édes borainkat kínáljuk a virágos, érzéki címkéink alatt.

Minőség borkészítés

Akár ajándéknak szánod, akár magadat lepnéd meg vele, a hercegkúti borok minőségével garantáltan elégedett leszel!

Világörökségi pincesor

Településünk legnevezetesebb építményei a Gombos-hegyi, és Kőporosi pincesorok.

A Trautson névről

A Trautson Pince Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a Tokaj-hegyaljai borvidéken fekvő, Hercegkút község szőlő- és bortermelőinek összefogásával egy egységes megjelenést és fellépést biztosító márkát építsünk fel. Ez a brand az összefogás és összetartás erejével, egységes fellépéssel hatékonyabban tud megjelenni a világpiacon, elősegítve ezzel a szőlő- és bortermelők piacra jutását, a megtermelt szőlő biztonságos értékesítését, felvásárlását. A társaság 41 tagjából 32 mezőgazdasági termelőnek, ezen belül 4 borászati kisüzemnek, pincészetnek több évtizedes szakmai tapasztalata, háttere van a szőlőtermelésben, a minőségi tokaji borok előállításában.

Társaságunk nevével a településünket az 1750-es években sváb telepesek behívásával alapító Trautson hercegre, illetve településünk régi nevére - Trautsondorf - emlékezünk.

Kóstold meg borainkat

Borászataink

Társaságunk 41 tagból áll, melyek között 32 mezőgazdasági termelő és 4 borászati kisüzem is található. Büszkén bemutatjuk a legelismertebb és leghíresebb borászatainkat, melyek között megtalálhatóak a Götz Pincészet, a Hutka Bormanufaktúra, a Tokaji Herceg, a Naár Családi Pincészet és az Espák Pincészet.

Hisszük, hogy minden borkedvelő értékelni fogja a választékunk sokszínűségét és a borászatok kiváló munkáját. Engedd, hogy Tokaj-Hegyalja csodálatos tájának és a borászok elkötelezettségének részese legyél, miközben felfedezed a női borok különleges világát.

Kóstold meg borainkat
 
 
 
 

Az élet olyan, mint a jó bor. Amikor kibontod ezt a palackot, már az első korty visszarepít a múltba, olyan érzést keltve, mintha ott lennél újra a barátnőiddel, ahol legutóbb abbahagytátok a beszélgetést. Minden korty egy új fejezetet nyit, érzelmekkel és emlékekkel átitatva. Élvezd ezt a borokkal teli pillanatot, és engedd, hogy a hangulat újraéledjen, ahogy bor édes ízét kóstolod.

Ki akarom próbálni ezt az érzést

Boraink

 

Ha lenne még kérdésed

Mennyi idő a kiszállítás?

Webáruházunk kizárólag futárszolgálatos címre szállítással (GLS) teljesíti a megrendeléseket az Európai Unión belül végső fogyasztók (magánszemélyek) részére.

Szállítási díjszabásunk:

- Rendelési érték 0-30.000,-Ft között a házhoz szállítás díja bruttó 2.000 Ft.
- Rendelési érték 30.000,- Ft felett a kiszállítás ingyenes.
- Külföldre – Magyarországon kívülre - való szállítás esetén a szállítás díja 3.600,- HUF / 9,- EUR / 45,-PLN
- Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez bruttó 300,- HUF / 0,75,- EUR /  3,75,- PLN utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik.

Szállítási határidő:

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2-3 munkanap, Magyarországon kívülre 5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 10 munkanap.

Hogyan tudom kifizetni a rendelést?

Webáruházunkban utánvétes, bankkártyás vagy online fizetési móddal (PayPal) lehet vásárolni.

Bankkártyás fizetés esetén az alábbi pénznemekben lehet fizetni:
Barion EUR, HUF
Saferpay – SIX Payments Services PLN, EUR, HUF 

A webáruházunkban vásárolt alkoholos termékeket továbbértékesíteni nem lehet! Továbbértékesítési célú vásárlás esetén kérjük vegyék a kapcsolatot társaságunkkal!

Mi a garancia a borok minőségére?

Maguknak a tokaji boroknak a forgalomba helyezhetőségükhöz szigorú feltételeknek kell megfelelniük míg piacra kerülhetnek (Tokaji Borbíráló Bizottság, NÉBIH engedély), de számunkra a legfőbb garancia vevőink, pincelátogatóink visszajelzései. Webshopunkban pincészeteink a legsikerültebb, a látogatóinknak is ízlő, kedvelt borainkkal jelennek meg, kínáljuk azokat.

Milyen címekre rendelhetem a csomagot?

A csomagokat bármely hazai és európai uniós címre rendelheted ahova történik futárszolgálatos kiszállítás. Bankkártyás fizetés esetén akár ajánékként is küldheted barátodnak, ismerősödnek!

Hogyan történik a vásárlás?

A kiválasztott terméke(ke)t rakd kosárba, add meg a szállítási címet, add meg az utánvétes fizetési módot vagy fizesd ki a termékeket bankkártyával vagy PayPal-lal és pár napon belül kézhez veheted a csomagodat!